Kastamonu'dan Kısa Kısa

Taşköprü Belediyesi'ne hibe edilen temizlik aracı, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Taşköprü Belediyesi'ne hibe edilen temizlik aracı, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Taşköprü Belediyesi Garaj Amirliği'nde düzenlenen törene, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri ve işçiler katıldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, törende yaptığı konuşmada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ülke genelinde yaklaşık 300 belediyeye temizlik aracının hibe olarak verdiğini hatırlatarak, kendi belediyelerine de bu araçlardan verilmesinden mutluluk duyduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Arslan, özellikle araç hibesi konusunda AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen'in büyük destekleri olduğunu vurgulayarak, "Temizlik aracı parkımızın genişlemesiyle hizmet anlayışımız ve sorumluluğumuz bir kat daha artacaktır. Bu projede büyük emeği olan başta sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve ve Şehircilik Bakanlığı'na, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen'e tüm hemşehrilerim adına teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Temizlik aracı, kurban kesimi ve duanın ardından hizmete girdi.

Aracı ilk olarak Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan kullandı.

-Kaymakamlıktan yaşlılara bakım hizmeti-

Hanönü Kaymakamlığı tarafından uygulamaya konulan "Evde Yaşlılara Bakım Hizmeti"nin devam ettiği bildirildi.

Kaymakam Mustan Barış İşler, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının yaşlılara yardımcı olmak olduğunu belirterek, bu hizmetlerinin kar kış demeden devam edeceğini söyledi.

İlçede ulaşmakta zorlandıkları köylerin olduğunu aktaran İşler, "Her engeli aşarak bize ihtiyacı olanların yanındayız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Tuğcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz