Kastamonu'dan Kısa Kısa

Kastamonu'da bir evde hırsızlık olayının meydana geldiği bildirildi.

Kastamonu'da bir evde hırsızlık olayının meydana geldiği bildirildi.

Taşköprü İlçesi Kırha köyünde ikamet eden M.Y. Ovacık mevkisindeki bağ evini kontrol ettiği sırada, kapı ve pencerelerinin zorlamak suretiyle açıldığı, içeride bulunan 9 bakır tabak ve 2 halının çalındığını gördü.

M.Y'nin emniyet güçlerine olayı bildirdiği, olayla ilgili gerekli çalışmaların yürütüldüğü kaydedildi.

-Taksirle yaralama

Candaroğulları Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ş.Ö. yönetimindeki araç direksiyon hakimiyetini kaybederek, park halindeki iş makinesine çarptı.

Reklam
Reklam

Kazada yaralanan Ş.Ö'nün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

-Bıçakla yaralama

Cebrail Mahallesi'nde G.Ç. ile N.K. arasında nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine G.Ç. çıkardığı bıçağı N.K'nin bacağına saplayarak yaralanmasına sebep oldu.

Olay yerine gelen polisin bıçağı ele geçirdiği, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

-Zehirleme

Cumhuriyet Mahallesi'nde O.Ç'nin aldığı içkiyi içtiği sırada zehirlendiği bildirildi. O.Ç'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Muhabir: Özkan Beyer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: