Kastamonulular Beylikdüzü’nde Coştu

Kastamonulular, Beylikdüzü Yöresel Geceleri’nde coştu, coşturdu.Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye'nin zengin kültürünü Beylikdüzü halkıyla buluşturmaya devam ediyor....

Kastamonulular, Beylikdüzü Yöresel Geceleri’nde coştu, coşturdu.

Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye'nin zengin kültürünü Beylikdüzü halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Düzenlenen yöresel geceler programlarında sırayı "Kastamonulular Gecesi" aldı. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil'in, Başkan Yusuf Uzun'u temsilen katıldığı gecenin konukları arasında, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Avukat İbrahim Bülbüllü, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Avukat Celal Babayiğit, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kastamonu eski Milletvekili Ahmet Güzel,Kastamonulu iş adamları Hasan Yüksel ve Ramazan Bağ, dernek başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Kastamonu yöresi halk oyunları ve yöresel sanatçıların şarkılarıyla renk kattığı gecede halaylar çekildi ve oyunlar oynandı. Düzenlenen gecede konuşan Yeşil, "Öncelikle, bu yöresel gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Amacımız birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde insanlarımızı bir araya getirmek. Unutmayalım ki hiçbir milletin kültürel yapısı, Türk milletininkinden zengin değildir" dedi.

Beylikdüzü Kastamonulular Dernek Başkanı Behçet Özdemir de katkılarından dolayı Başkan Uzun adına Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil’e Kastamonu’nun sembolü olan Şerife Bacı’nın resminin bulunduğu teşekkür plaketi verdi.

Misafirlerin söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği ve halaylar çektiği gecede vatandaşlara Kastasmonulular 'ın meşhur yiyeceği Çekme Helvası ikram edildi. Coşkulu bir havada geçen program, geceye katılan sanatçılara ve dernek yöneticilerine plaket ve çiçek takdimi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: