Kastamonulular Derneği, Somali'ye Kimse Yok Mu ile yardım gönderdi

Somali ve diğer Afrika ülkelerine Türkiye’nin her yerinden yapılan yardımlar devam ediyor. Kastamonulular Dayanışma Derneği...

Somali ve diğer Afrika ülkelerine Türkiye’nin her yerinden yapılan yardımlar devam ediyor. Kastamonulular Dayanışma Derneği de Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi’nin başlattığı Somali’ye yardım seferberliğine erzak ve nakdi yardımlarının iletilmesi için kolları sıvadı.
Kastamonulular Dayanışma Derneği Başkanı Durmuş Yazıcı ile Kastamonulular Dayanışma Derneği Kadın Kolu Başkanı Dilek Durak’ın önderliğinde Kimse Yok Mu Derneği aracılığı ile Somali’ye erzak ve nakdi yardım yapıldı. Kimse Yok mu Derneği Bursa Şube Müdürü Sadullah Hizan, tüm insanlığı yakından ilgilendiren olaylarda duyarlı davranan sivil toplum kuruluşlarını gönülden kutladığını söyledi.
Sivil toplum örgütlerinin ve hayırseverlerin Somali ve diğer Afrika ülkelerine yapacağı yardımın büyük önem taşıdığını belirten Kastamonulular Dayanışma Derneği Başkanı Durmuş Yazıcı ise üyelerinin de birer SMS ile bu yardım kampanyasına katılmaları yönünde çağrıda bulunduklarını ifade etti.
Kastamonulular Dayanışma Derneği Kadın Kolu Başkanı Dilek Durak da Somali’ye gönderilen yardımlarda katkıları bulunan dernek üyelerine teşekkür etti. Aynı zamanda Kimse Yok mu Derneği’nin de üyesi olan Durak, derneğinin bu tarzdaki çalışmalarının da her zaman destekçisi olacağını dile getirdi.
Durak, “İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı sebebi ile yapılan yardımlarımızı oldukça anlamlı ve yoğun bir şekilde yapıyoruz. Müslüman bir ülke olarak orada yaşayan din kardeşlerimizin bu sorunlarına karşı duyarsız kalamayız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz