Kastamonulular Kokteylde Buluştu

Kastamonu Günleri'nin 2'inci gününde yapılan kokteylde Kastamonulu siyasetçiler, iş adamları ve sivil toplum önderleri bir...

Kastamonu Günleri'nin 2'inci gününde yapılan kokteylde Kastamonulu siyasetçiler, iş adamları ve sivil toplum önderleri bir araya geldi.

Feshane'de devam eden Kastamonu Günleri kapsamında gerçekleşen kokteylde AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, Kastamonu Üniversitesi (KASÜ) Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Kastamonu Dayanışma Derneği Başkanı Derya Ovalıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. KASÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın kokteylde yaptığı konuşmada, 2006 yılında kurulmalarına karşın Türkiye'nin saygın üniversitelerinden biri olma başarısını gösterdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ise Ankara, İstanbul ve Bursa'da yaptıkları bu tip etkinliklerle hemşehrilerinin ayaklarına kadar gittiklerini dile getirdi. AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken de Kastamonu Günleri'nin İstanbul'da ses getiren bir organizasyon olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. Kokteylin sonrasında yerel sanatçılar, Kastamonu Günleri'ni ziyaret eden vatandaşlara konser ve tiyatro oyunlarında unutulmaz saatler yaşattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz