Kastamonu'nun Ciğerleri Yandı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Çambaşı köyü Bardakçılı Mahallesi’nde sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle çıkan orman...

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Çambaşı köyü Bardakçılı Mahallesi’nde sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını geniş bir alana yayıldı. Müdahalelere rağmen engellenemeyen yangın büyük zarara sebep oldu.

Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü ve Taşköprü Belediyesi itfaiye ekipleri ile çevre il ve ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği orman yangınında yaklaşık 5 kilometrekarelik bir alan küle döndü. Yer yer ekiplerin zor durumda kaldığı yangında can kaybı yaşanmazken, yangının herhangi bir yerleşim yerini tehdit etmediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Söndürme çalışmaları ile ilgili bilgi veren Taşköprü Orman İşletme Müdürü Muzaffer Büyükterzi, yangının kontrol altına alındığını belirtti. Müdür Büyükterzi, zararın ise tam olarak, soğutma çalışmaları bittikten sonra belli olacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: