Kastamonuspor – Galatasaray canlı yayın A Haber’den izlenebiliyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda Kastamonuspor – Galatasaray canlı yayın A Haber’den izlenebilecek. 3.Lig'de mücadele eden Kastamonuspor’un Galatasaray’ı ağırlayacağı maç A Haber'den canlı yayınlanacak.

Kastamonuspor – Galatasaray canlı yayın A Haber ekranlarında olacak. Ziraat Türkiye Kupası heyecanı sürüyor. Türkiye Kupası grup maçlarında 2.maçlar oynanıyor. E Grubu’nda Kastamonuspor bugün saat 13:45’te Galatasaray’ı konuk edecek. Kastamonuspor – Galatasaray maçı A Haber canlı yayın ile izlenebilecek. Kastamonu Gazi Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Birol Güldane ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Galatasaray’ın Kastamonu’da maç oynayacak olması Kastamonulu futbol severleri heyecanlandırdı. Maçın biletleri erkenden tükenirken seyirci ilgisinin yoğun olması bekleniyor.

Reklam
Reklam

[**

**](https://www.mynet.com/spor/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

‘ASLAN’ YILDIZLARINI GÖTÜRMEDİ

Kupadaki ilk maçında sahasında Akhisar Belediyespor’u konuk eden Galatasaray, Umut Bulut ve Bilal Kısa’nın golleriyle maçı 2-1 kazanmış ve kupaya galibiyetle başlamıştı. Hafta sonunda ligde yeniden karşılaştığı Akhisar Bld. takımını 3-2 mağlup etmeyi başaran sarı-kırmızılı ekip, Kastamonu deplasmanında da maçın ağır favorisi.

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin kupa maçı nedeniyle takımda rotasyona gitmesi bekleniyor. As kadrodan Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Burak Yılmaz, Fernando Muslera maç kadrosunda yer almadı. Denizli’nin sakatlıktan yeni dönen Lionel Carole de forma şansı vermesi ihtimal dahilinde. Sakatlıkları süren Jason Denayer ve Hamit Altıntop da kadroda yoklar.

KASTAMONU’DA BÜYÜK HEYECAN

Ev sahibi Kastamonuspor ise büyük bir heyecan yaşayacak. 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Kastamonuspor, sahasında Galatasaray gibi bir devi ağırlamanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde. Kupadaki ilk maçında Karşıyaka deplasmanında 2-1 mağlup olan Kastamonuspor’u teknik direktör Ahmet Duman çalıştırıyor.

Reklam
Reklam

A HABER’DEN CANLI YAYIN

Saat 13:45’te başlayacak maçı A Haber canlı yayınlayacak. Maçın canlı anlatımı da MYNET Canlı Anlatım sayfasından takip edilebilecek. MYNET Canlı Anlatım servisiyle, futbol severler maçın heyecanını dakika dakika yaşayabilecek.

[**

**](https://www.mynet.com/spor/canli-mac-anlatimi-ve-sonuclari?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

KASTAMONUSPOR – GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

STAT: Kastamonu Gazi

SAAT: 13:45

YAYIN: A Haber & MYNET Canlı Anlatım

KASTAMONUSPOR: Eray, Taner, Faruk, Müslüm, Fatih Solmaz, Hüseyin, Cabir, Salim, Uğur, Fatih Özçelik, Yaşar Çetin

GALATASARAY: Cenk, Tarık, Semih, Koray, Olcan, Bilal, Jose Rodriguez, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Yasin Öztekin, Umut Bulut