Kastamonuspor Teknik Direktörü Okumuş İstifa Etti

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kastamonuspor’un teknik direktörü Avnİ Okumuş istifa etti. Son...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kastamonuspor’un teknik direktörü Avnİ Okumuş istifa etti. Son 7 haftada sadece 1 puan alan Kastamonuspor, bugün kendi seyircisi önünde Gölcükspor’a da 2-1 yenildi.

Maçtan sonra gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Avni Okumuş, istifa ettiğini açıkladı. Okumuş, Kastamonuspor'un kan değişikliğine ihtiyacı olduğunu kaydetti. Okumuş, şunları söyledi:

"Basit hatalardan iki tane gol yedik. Çok gol kaçırdık. Bir şeyler ters gidiyor. Ne yaparsak yapalım olmuyor. Bazı şeyleri düzeltemiyoruz. Onun için acilen kan değişikliğini gidilmesi gerekiyor. Şuan itibariyle ben bıraktım, istifa ediyorum. Taraftarlara çok teşekkür ederim. Bu kadar sabır için. Bizlere anlayış gösterdiler. Hiçbir antrenöre yedi maçta 6 mağlubiyet bir beraberlik bu kadar seyirci olmaz. Bütün şehre teşekkür ediyorum. Beceremedik daha iyi olmasını isterdik. Olmadı"

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz