Kastamonuspor'un Ligden Düşemesi

Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, bir dönem kendi adının da başkanlık için geçtiği Kastamonuspor’un...

Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, bir dönem kendi adının da başkanlık için geçtiği Kastamonuspor’un küme düşmesiyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Kastamonuspor’un silkinerek tekrar layık olduğu yere geleceğinden şüphesinin olmadığını belirten Çapraz, “Moral bozmayalım. Üzerine alınması gereken herkes sorumluluğu üstüne almalı. Kastamonuspor’un durumu devlet meselesi gibi değil spor meselesi olarak düşünülmeli. Dip yaptıktan sonra zirve yapan kulüpler var. Bunlar örnek alınmalı” dedi.

Reklam
Reklam

Sezon başında ismi Kastamonuspor’un başkanlığı için de geçen Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, Kastamonuspor’un son 6 yıldır solunum cihazına bağlı olarak yaşadığını ifade ederek, “Fişinin çekildiğini düşünüyorum. Şehrin moralinin bozulmaması gerek. Çünkü her son yeni bir başlangıç demektir” diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı ekibin küme düşmesinin ardından tekrar layık olduğu yere geleceğine inancının tam olduğunu söyleyen Çapraz, şöyle konuştu: “Kastamonuspor’un silkinerek tekrar layık olduğu yere geleceğinden şüphem yok. Moral bozmayalım. Üzerine alınması gereken herkes sorumluluğu üstüne almalı. KSK’nın küme düşmesi sadece yönetimin sorumluluğunda değildir. Sonuçta bu bir spor. Her zaman başarı olamayız. Her zaman son saniye penaltısıyla ligde kalınmaz. Bu sürecin ardından insanlar birbirlerine, ‘Biraz daha destek verilir miydi?’ sorusunu sormaya başladı. Demek ki bu konuşmaların geçmesi için bunları yaşamamız gerekiyormuş. Kastamonuspor’un durumu devlet meselesi gibi değil spor meselesi olarak düşünülmeli. Dip yaptıktan sonra zirve yapan kulüpler var. Bunlar örnek alınmalı”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz