Kastamonu'ya 4,5 Milyon Liralık Yeni Yatırım

Seydiler ilçesinde 4,5 milyon liralık yatırımla mermer işleme tesisi kurulacağı bildirildi.

Seydiler ilçesinde 4,5 milyon liralık yatırımla mermer işleme tesisi kurulacağı bildirildi.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'ndan (KUZKA) yapılan yazılı açıklamada, KUZKA Kastamonu Yatırım Destek Ofisi'nin (YDO) Kastamonu'ya teşvik belgeli yeni bir yatırım daha kazandırdığı belirtildi.

Açıklamada, Azdavay ve Ağlı ilçelerinde faaliyet gösteren bir mermer firmasının Seydiler'de 4,5 milyon liralık yatırımla kuracağı işleme tesisinin Yatırım Teşvik Belgesi'nin Kastamonu YDO uzmanı Ali Seyhun Çevik tarafından fabrika işletme müdürü Nurettin Gündağ'a teslim edildiği vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

Reklam
Reklam

"Düzenlenen yatırım teşvik belgesi ile hali hazırda firma tarafından çıkarılan mermerler işlenerek, katma değeri daha yüksek ürünlere dönüştürebilecek. Yeni yatırımın Kastamonu'ya yaklaşık 70 kişilik bir istihdam sağlaması öngörülüyor."

Muhabir: Yusuf Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: