Kastamonu'ya Kapadokya'dan Turist Gelecek

Kastamonu'ya Kapadokya'dan turist gelecek.

Kastamonu'ya Kapadokya'dan turist gelecek.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'ndan (KUZKA) yapılan yazılı açıklamada, ajansın Kastamonu'nun sosyo-ekonomik gelişimi amacıyla turizmin ilerlemesine yönelik çalışmaları kapsamında 14-17 Haziran tarihleri arasında Kastamonu Tanıtım Turu düzenlediği belirtildi.

Tur kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinden turizm firması yetkililerinin Kastamonu'ya geldiğinin belirtildiği açıklamada, Kapadokya'dan bir seyahat acentasının tur programlarına Kastamonu'yu da dahil etme kararı aldığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, 23-24 Haziran tarihlerinde düzenlenecek turla Kapadokya'dan gelecek olan ilk 45 kişilik grubun, Kastamonu'da 2 gün boyunca tarihi, kültürel, dini ve doğal güzellikleri yakından görme fırsatını elde edeceği ifade edildi.

Muhabir: Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: