Katalogdan Seçtirip Depodan Çalıp Sattılar

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde müşterilerinin katalogdan seçtikleri mobilya ürünlerini depodan çaldıkları ve sattıkları iddia edilen 13...

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde müşterilerinin katalogdan seçtikleri mobilya ürünlerini depodan çaldıkları ve sattıkları iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen zanlılardan ikisi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay Kuzulukta bulunan Divan Mobilya’ya ait depoda meydana geldi. Firma yetkilileri bir süredir yapılan sayımlarda ürünlerin eksik çıkması üzerine durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri yaptıkları soruşturma sonucu depoda işçi olarak çalışan Mehmet E.U., Ömer Y., Tuncay U., Ömer Y., Vedat Y. ve Selçuk Y. ile firmanın Karapürçek bayisi Erkan U.’yu gözaltına aldı. Operasyonu genişleten ekipler olayla ilgisi olduğu belirlenen 6 kişiyi daha gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların ifadeleri doğrultusunda harekete geçen jandarma ekipleri, aralarında Erkan U.’nun dükkanın da bulunduğu 4 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda firma deposundan çalındığı belirlenen ürünlerin bir bölümü ele geçirildi. Şahısların Erkan U.’ya ait dükkana gelen müşterilerin katalogdan verdikleri siparişe göre hareket ettikleri. Sipariş sonrası depodan sipariş verilen ürünü çalıp sattıkları iddia edildi.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan 13 şüpheliden 6’sı jandarmada ki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen diğer 5 şüpheliden mağaza sahibi Erkan U. ve Tuncay U. tutuklanarak Ferizli cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz