Katar Tahran Büyükelçisini Yeniden İran'a Gönderecek

- Katar Dışişleri Bakanlığı, İran ile ikili ilişkileri "tüm alanlarda güçlendirme" kararına bağlı olarak, Tahran Büyükelçisi'ni geri gönderileceğini açıkladı. Bakanlık açıklamasında,

- Katar Dışişleri Bakanlığı, İran ile ikili ilişkileri "tüm alanlarda güçlendirme" kararına bağlı olarak, Tahran Büyükelçisi'ni geri gönderileceğini açıkladı.
Bakanlık açıklamasında, "Katar Devleti, diplomatik faaliyetlerini sürdürmek üzere Tahran Büyükelçisi geri dönecektir" denildi ve Katar'ın, İran İslam Cumhuriyeti ile ikili ilişkileri tüm alanlarda güçlendirme kararında" olduğu vurgulandı.
Doha yönetimi Tahran Büyükelçisi'ni, Suudi Arabistan'ın bir Şii dinadamını idam etme kararına bağlı olarak, 2016 Ocak ayında Tahran'da düzenlenen protesto gösterileri sırasında Suudi Büyükelçiliği'ne saldırılmasının ardındran geri çekmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz