Kate Upton Amerikan Vogue'da

21 yaşındaki model, bu konyuda çok hassas!

Amerikalı model Kate Upton, şu sıralar markalarla yaptığı işbirliklerinin yanı sıra dergi çekimleri ve verdiği röportajlarla gündemimizde sıkça yer alıyor.
Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü kozmetik markası Bobbi Brown'un da yeni yüzü olan 21 yaşındaki model, Nisan ayında Vogue dergisinin Amerikan edisyonunda yer alıyor.

Popüler fotoğrafçı Mario Testino'nun objektifine birbirinden güzel pozlar veren Kate, çekimlerde Versace, Stella McCartney ve Donna Karan gibi ünlü markaların imzasını taşıyan harika elbiseler giydi.

Reklam
Reklam

Dergiye verdiği röportajda, hayatına dair küçük notlar paylaşan model, şu sıralar sosyal medyayla olan ilişkisine şöyle yorum getiriyor: "İnsanlar sosyal medya konusunda uzman olduğumu düşünüyorlar, ama ben sadece alışmaya çalışıyorum. Sosyal medyadan kendiniz ne kadar uzak tutabilirsiniz ki?"

Son dönemin yıldızı parlayan en seksi modellerinden biri olan Kate, bu konuda limitleri olduğunu vurgulayarak, "Seksi olmakla ucuz görünmek arasında ince bir çizgi var. Ben bu konuda çok dikkatli olmaya çalışıyorum," dedi.