Katı Atık Yönetimi Ve Çöp Ayrıştırma Eğitimi Verildi

Kelkit'te, Katı Atık Yönetimi ve Çöp Ayrıştırma Eğitimi verildi.

Kelkit'te, Katı Atık Yönetimi ve Çöp Ayrıştırma Eğitimi verildi.

Kelkit Belediyesi tarafından, ilçenin daha temiz olmasını sağlamak amacıyla düzenlenen eğitimde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İZAYDAŞ Genel Müdür Danışmanı İsmail Akbaş ve Çevre Mühendisi Onur Uludağ sunum yaptı.

Seminere ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güler, Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Fettahoğlu, merkez ve köy muhtarları, temizlik çalışanları ve esnaf katıldı.

Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, burada yaptığı konuşmada, gelişen teknolojinin insan yaşamına getirdiği rahatlık yanında, çevreye verdiği kirlilik boyutunun her geçen gün hızla arttığını belirterek, "Yaşamı daha mükemmel hale getirmek, daha sağlıklı ve uzun bir ömür sağlayabilmek için çalışmalar yapmalıyız. Bu bağlamda ilimize iki aktarma istasyonu yaptırarak, çöplerin Bayburt'taki depolama alanına taşınmasına karar verdik" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ertuğrul Demir / Selçuk Kılıç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: