Katil diye tutuklandı, 50 gün sonra tahliye edildi

Bursa'da vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Sema Karakoca'nın katil zanlısı olarak tutuklandıktan 50 gün sonra delil...

Bursa'da vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Sema Karakoca'nın katil zanlısı olarak tutuklandıktan 50 gün sonra delil yetersizliğinden tahliye edilen mermerci Muzaffer Şahin (34), “Olayın ardından en yakın arkadaşlarım bile beni görünce yolunu değiştiriyor." dedi.

Geçtiğimiz Mart ayında merkez Nilüfer ilçesinde bacakları kesilmiş halde dere kenarında cesedi bulunan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Sema Karakoca'nın katil zanlısı olarak tutuklanan Şahin, avukatının yapığı itiraz üzerine delil yetersizliğinden serbest bırakıldı.
Cezaevinde psikolojisinin çok bozulduğunu anlatan Muzaffer Şahin, "Bu süreçte çok büyük sıkıntılar çektim. Gazetelerde çıkan asılsız haberler beni suçlu olarak yansıttı. Şu an halen sıkıntı yaşıyorum. Çok samimi arkadaşlarım bile beni görünce selam vermemek için yolunu değiştiriyor. Suçlu veya suçluların bir an önce bulunmasını herkesten çok ben istiyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

"SEMA İLE SADECE KISA BİR ARKADAŞLIĞIMIZ OLDU"
Hunharca öldürülen Sema Karakoca ile arkadaş olduklarını kaydeden Şahin, cinayetin gerçekleştiği dönemde sözlü olduğunu söyledi. Sema Karakoca'yla yalnızca bir arkadaşlıklarının olduğunu belirten Şahin, genç kızla olaydan kısa bir süre önce tanıştığını ve sadece iki üç defa görüştüğünü söyledi. Şahin, "Dışarıdaki herkes şu an bile beni suçlu olarak görüyor. Allah herkesi iftiradan korusun." diye konuştu. Muzaffer Şahin'in avukatı Kenan Genç de soruşturmada gizlilik kararı bulunması sebebiyle bilgi veremeyeceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz