Katil İsrail saldırılarına devam ediyor! Bu sabah Lübnan'ı vurdu: 274 ölü, yaralı sayısı 1000'i aştı

Lübnan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 274'e, yaralı sayısının ise 1024'e yükseldiği belirtildi. İsrail, Lübnan'ın güneyi ve doğusunda sabahtan bu yana 300'den fazla hedefin vurulduğu açıkladı.

İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyi ve doğusunda sabahtan bu yana 300'den fazla "hedefe" hava saldırıları düzenlendiğini duyurdu.

ORDU YAZILI AÇIKLAMAYLA DUYURDU

İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyi ve doğusuna düzenlediği hava saldırılarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi'nin Lübnan'da "Hizbullah'a ait hedeflere" saldırılar düzenlemesini onayladığı belirtildi.

300 HEDEF VURULDU

Lübnan'ın güneyi ve doğusunda sabahtan bu yana 300'den fazla "hedefin" vurulduğu ifade edildi. Sosyal medyada yer alan görüntülerde, hava saldırıları nedeniyle Lübnan'ın güneyi ve doğusunda çok sayıda bölgeden dumanlar yükseldiği görülüyor.

Reklam
Reklam

CAN KAYBI 274'E YÜKSELDİ

Lübnan resmi ajansı NNA'da yer alan haberde, İsrail'in Lübnan'a sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırıların yol açtığı kayıplara ilişkin bilgiye yer verildi.

Lübnan Sağlık Bakanı Ebyad'ın açıklamasına göre; İsrail'in düzenlediği bugünkü saldırılarda ölenlerin sayısı 274'e, yaralananların sayısı 1024'e yükseldi

Anahtar Kelimeler: