Katil Zanlıları 6 Yıl Sonra Yakalandı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 26 Ocak 2007 tarihinde kendine ait araç içerisinde başından vurularak öldürülen Ahmet...

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 26 Ocak 2007 tarihinde kendine ait araç içerisinde başından vurularak öldürülen Ahmet Koçanoğlu’nun cinayet zanlıları yakalanarak Turgutlu Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı.

Turgutlu Çimse-İş Sendikası Turgutlu Şube Başkanı Yusuf Koçanoğlu’nun oğlu olan ve Turgutlu Yayla köyü yakınlarında Ömerdere mevkiinde patika bir yol üzerinde kendine ait 45 N 9755 plakalı aracının içerisinde başından ateşli silah ile vurularak öldürülen Ahmet Koçanoğlu’nun katil zanlıları Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manisa Asayiş Şube Müdürlüğü ve Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar ve araştırmalar kapsamında Ö.A., O.Ö., A.A., Ş.A., T.K. ve O.A. isimli şahıslar 31 Mayıs 2013 tarihinde Kocaeli ve Tekirdağ illerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Yapılan incelemeler ve tahkikat sonrasında cinayetin alacak-verecek sebebiyle işlendiği iddia edilirken, yakalanan katil zanlılarının emniyet sorgularının ardından adliyeye sevk edilerek mahkemeye çıkarıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz