Katil Zanlısı 4 Ay Sonra Saklandığı Yazlıkta Yakalandı

Adana’da mayıs ayında bir kişiyi tabancayla öldürdüğü iddia edilen zanlı, Karataş ilçesinde kiraladığı bir yazlıkta...

Adana’da mayıs ayında bir kişiyi tabancayla öldürdüğü iddia edilen zanlı, Karataş ilçesinde kiraladığı bir yazlıkta yakalandı.

Kahvehane işletmeciliği yapan Mehmet Gökçek'in öldürülmesi olayını araştıran İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlı K.D.'yi 4 gün önce Karataş ilçesinde kiraladığı yazlıkta saklanırken yakaladı. K.D. ile aynı evde bulunan C.S. de gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde ve otomobillerinde yapılan aramada, 2 tabanca ve bunlara ait çok sayıda fişek ele geçirildi. K.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, C.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

İstiklal Mahallesi’nde 31 Mayıs 2012 günü saat 01.45 sıralarında meydana gelen olayda, Mehmet Gökçek, tabancayla vurularak öldürülmüş, katil zanlısı olaydan sonra kaçmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz