Katil zanlısı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Geçtiğimiz gece yarısı, 2 kişinin ateşli silahla ölmesine, 1 kişinin de yaralanmasına neden olan katil...

Geçtiğimiz gece yarısı, 2 kişinin ateşli silahla ölmesine, 1 kişinin de yaralanmasına neden olan katil zanlısı, çıkarıldığı makheme tarafından tutuklandı.
Geçtiğimiz gece yarısı, 11 yıl önce aralarında husumet olduğu öğrenilen Mustafa Kumru'yu, Sultanbağı Mahallesi Bademlik mevkiinde vurup kent merkezine gelen Adnan Akdoğan, alkolün de verdiği etki ile Mithat Paşa Caddesi üzerinde otomobili ile seyreden 41 yaşındaki bar işletmecisi Alpaslan Kiper ve yanında bulunan Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Maden Mühendisliği öğrencisi Volkan Ruhi İçen'e ateş ederek olay yerinden kaçtı. Olayın ertesi günü geçirdiği trafik kazası sonrası bir trafik polisinin dikkati ile elde edilen katil zanlısı olay yerinde bıraktığı delillerle Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmişti.

Reklam
Reklam

Akdoğan, bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından, ateşli silahla yaralama, adam öldürmeye teşebbüs, meskun mahalde ateş etme gibi suçlarla çıkarıldığı mahkeme tarafından, Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz