Katil Zanlısı Hastanede Tutuklandı

Samsun'da 1 kişinin ölümüne sebep olduğu silahlı saldırıda kendisi de yaralanan şahıs, tedavi gördüğü hastanede...

Samsun'da 1 kişinin ölümüne sebep olduğu silahlı saldırıda kendisi de yaralanan şahıs, tedavi gördüğü hastanede tutuklandı.

Olay, İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi Çiğdem Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Sezai K. (46), Ramazan Albayrak'a (30) tabancayla ateş açtı. Ramazan Albayrak boğuşma sırasında kendisini vuran Sezai K.'nın elinden tabancayı alarak ateş etti. Olayda yaralanan Ramazan Albayrak Gazi Devlet Hastanesi'ne, Sezai K. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Ramazan Albayrak, hayatını kaybetti. Katil zanlısı Sezai K., yaralı olduğu için adliyeye sevk edilmedi. Zanlının tedavi altında bulunduğu hastanede ifadesi alındı ve nöbetçi mahkemenin hakimi tutuklanmasını yüzüne okudu. Sezai K.'nin, hastanedeki mahkum koğuşuna alındı ve tedavisinin ardından Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: