Katliamda Ölen Infaz Koruma Memuru Duran Defnedildi

Ankara’da dün sabah serviste iş arkadaşının saldırısı sonucu vefat eden infaz koruma memurlarından Ali Duran...

Ankara’da dün sabah serviste iş arkadaşının saldırısı sonucu vefat eden infaz koruma memurlarından Ali Duran son yolculuğuna uğurlandı. Ali Duran için öğle namazına müteakip Karşıyaka Camii’nde cenaze namazı kılındı. Duran’ın cezazesi daha sonra Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.

Aynı olayda ağır yaralanan ve yoğun bakımda olan Duran’ın eşi Seda Duran'da cenazeye katılamadı. Törende Duran’ın kardeşleri Aydın Duran, Vahit Duran, Ayhan Duran gelenlerin başsağlığı dileklerini kabul etti.

Reklam
Reklam

Olayda öldürülen Mustafa Halıcı’nın cenazesi Çorum’un İskilip ilçesine, Çelebi Algül’ün cenazesi de toprağa verilmek üzere memleketi Kırıkkale’ye gönderilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: