KATSO'dan Somali'ye destek çağrısı

Afrika’da yaşanan açlık felaketine karşı başlatılan yardım kampanyasına katılım için bir çağrı da Kastamonu Ticaret...

Afrika’da yaşanan açlık felaketine karşı başlatılan yardım kampanyasına katılım için bir çağrı da Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nden geldi. Meclis Başkanı Selçuk Arslan, oda üyelerine seslenerek, TOBB’un organize ettiği kampanyaya herkesin ayni veya nakdi olarak katkıda bulunmasını istedi.
KATSO Meclisi, Ağustos ayı olağan meclis toplantısını İzbeli Çiftliği’nde gerçekleştirdi. Meclis üyesi Burak İzbeli’nin ev sahipliğinde yapılan toplantıda, Temmuz ayı gelir ve gider tablosu görüşülerek karara bağlandı. Kamuoyunda 'Torba Yasa' olarak geçen '6111 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun Hükmündeki Kararname' kapsamında aidat borcu olanların borçlarını faizsiz olarak ödemeleri için tanınan sürenin 2 Eylül’de bittiğinin, borçlu üyelere bir kez daha hatırlatılmasının kararlaştırıldığı toplantıda, Eylül ayında gerçekleştirilmesi hedeflenen etkinlikler de görüşüldü.
Meclis toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, Afrika’da yaşanan açlığa dikkat çeken Selçuk Arslan, TOBB tarafından başlatılan ve oda olarak içinde bulundukları yardım kampanyasına tüm üyelerin destek vermesi için meclis üyelerinden çalışma yapmalarını istedi. Yönetim kurulunun yardım kampanyasına, oda adına 5 bin lira vererek katılmasını yerinde bulduklarını kaydeden Arslan, meclis ve diğer oda üyeleri olarak verecekleri katkı ile KATSO’nun yardım kampanyasına aktaracağı yardımı yükseltmeleri gerektiğini kaydetti.
Meclis toplantısının ardından üyeler, yönetim kurulu üyeleri Can Gürol ve Burak İzbeli’nin verdiği iftar yemeğine geçtiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz