Kaü’de Onkoloji Hastanesi Ve Refakatçi Oteli Müjdesi

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Onkoloji Hastanesi’nin yapılacağının müjdesini verdi.KAÜ Rektörü Prof....

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Onkoloji Hastanesi’nin yapılacağının müjdesini verdi.

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin her geçen gün daha da büyüdüğünü, bölge hastanesi olma yönünde emin adımlarla yürüdüğünü ve Onkoloji Hastanesi’nde açılmasıyla kentte önemli bir eksikliğin giderilmiş olacağını söyledi.

Prof. Dr. Sami Özcan; “Onkoloji Hastanesi’nin ödeneği çıktı. 2013 Haziran ayı gibi yapımına başlamayı düşünüyoruz. Buna paralel olarak birde ‘Refakatçi Oteli’ yapılmasını planlıyoruz. Otelin yapımı ile hasta yakınları da rahat edecek. Bizim amacımız Kars ve Kars’ın insanlarının hak ettikleri hizmetleri en iyi bir şekilde vermektir” dedi.

Reklam
Reklam

KAÜ’nün her anlamda büyüdüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Sami Özcan; “KAÜ Kafkaslara açılan kapıdır. Üniversitemiz her anlamda büyüyor. 16 bin öğrenci kapasitesiyle büyümeye devam ediyor. Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanemizde Karslılara hizmet veriyoruz. Hatta Kars dışından çok sayıda hastayı misafir ediyoruz. KAÜ her anlamda her geçen gün biraz daha büyümektedir. Kafkaslara açılan kapı olan üniversitemiz, bölge hastanesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: