Kaü'nün Mezuniyet Töreni Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Kars Kafkas Üniversitesi'nin (KAÜ) mezuniyet töreni için görev yaptığı Urfa'dan Kars'a gelen genç, tören sırasında...

Kars Kafkas Üniversitesi'nin (KAÜ) mezuniyet töreni için görev yaptığı Urfa'dan Kars'a gelen genç, tören sırasında türibinde "Benimle evlenir misin" pankartı açtı.

KAÜ'nün 2011-12 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninde Eğitim Fakültesi'nden mezun olan kız arkadaşı Nejla Bayer'e sürpriz yapan Urfa Viranşehir'de sınıf öğretmenliği yapan Mehmet Demirhan (27) törenin düzenlendiği KAÜ Spor Salonu'nun tribününde "Nejla benimle evlenir misin" pankartı açarak sevgilisine evlenme teklif etti. Pankart karşısında şaşkına dönen Nejla Bayer, daha sonra öğretmen arkadaşıyla birlikte alkışlar arasında dışarı çıktı.

Reklam
Reklam

Yaklaşık bir yıldır Kars'ta okuyan kız arkadaşı Nejla Bayer'e böyle bir sürpriz hazırladığını belirten öğretmen Mehmet Demirhan, kız arkadaşının 'evet' cevabını beklediğini söyledi.

Genç Öğretmen Demirhan, " 'Nejla benimle evlenir misin?' dedim onu çok seviyorum. Teklifime hale cevap vermedi" dedi.

KAÜ'den mezun olan Eğitim Fakültesi öğrencisi Nejla Bayer de, arkadaşının böyle bir pankart açması karşısında çok şaşırdığını, aynı pankarttan babasına da açması gerektiğini ve kendisinin cevabının da belli olduğunu ifade etti.

Daha sonra tekrar tören alanına geçen gençler daha sonra gözlerden kayboldular. KAÜ'nün mezuniyet töreninde bir bayan öğrenci bayılarak yere yığıldı. Arkadaşlarının yerden kaldırdığı öğrenci salondan çıkarılarak hastaneye götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: