Kavak Eski Otogar Alanında Düzenleme Çalışmaları

  Kavak Belediye Başkan Vekili Yılmaz Gürel, yeni otogarın hizmete girmesiyle birlikte yıkılan eski otogarın sahasında düzenleme çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Kavak Belediye Başkan Vekili Yılmaz Gürel, yeni otogarın hizmete girmesiyle birlikte yıkılan eski otogarın sahasında düzenleme çalışmaları başlattıklarını söyledi. Gürel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yaşar Doğu Mahallesi'nde bulunan eski otogarın yıkılmasıyla yaklaşık 3 bin metre kare boş alan edindiklerini belirtti. Bu sahanın bir bölümünü Adnan Menderes Caddesi'ne ilave ettiklerini ifade eden Gürel, "Yeni otogar bitişiğine taksi durakları oluşturacağız. Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu efsane güreşçi Yaşar Doğu'nun anıtının da Samsun - Ankara kara yolu güzergahında yapılmasını uygun gördük" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: