Kavak Esnaf, Sanatkarlar Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Çankaya, Güven Tazeledi

 Kavak Esnaf, Sanatkarlar ve Kefalet  Kooperatifi Başkanı Fikret Çankaya, gerçekleşen olağan genel kurulda yeniden başkanlığa getirildi.

Kavak Esnaf, Sanatkarlar ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çankaya, gerçekleşen olağan genel kurulda yeniden başkanlığa getirildi. İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen olağan genel kurulda divan başkanlığını Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğan yaptı. Mevcut başkan Fikret Çankaya ile yeni aday Şakir Ceylan arasında geçen oylamada, geçerli 262 oyun 140'ını alan Fikret Çankaya, yeniden başkan seçildi. Oylama sonrasında konuşan Çankaya, Esnaf, Sanatkarlar ve Kefalet Kooperatifi başkanlığını 15 yıldır sürdürdüğü belirterek, kendisi ve yönetimini 4 yıl daha hizmete layık gördüklerinden dolayı kooperatif üyelerine teşekkür etti. Kavak Esnaf, Sanatkarlar ve Kefalet Kooperatifi yönetimi ise Ali Rıza Kısa, Sami Pekdemir, Avni Altın ile Cevdet Usta'dan oluştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: