Kavaklıoğlu Çiftehan'ın Yarasına Parmak Bastı

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Kaplıcaları ile meşhur Çiftehan'ın kanayan yarasına parmak bastı.

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Kaplıcaları ile meşhur Çiftehan'ın kanayan yarasına parmak bastı.

Niğde'nin Ulukışla İlçesine bağlı Çiftehan Beldesinde bulunan Emniyet Müdürlüğüne ait terk edilmiş tesislerin kaderi Kavaklıoğlu'nun devreye girmesiyle mutlu sonla bitiyor.

Alpaslan Kavaklıoğlu'nun girişimleriyle yıllardır çürümeye terk edilmiş milyonluk tesisler, eğitim ve öğretim faaliyetlerinde yararlanabilmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredildi. Emniyet personeli için 2001 yılında faaliyete geçen ancak zarar edince kapısına kilit vurularak 9 yıldır kaderine terk edilen milyonluk tesiste mutlu sona ulaşıldı.

Reklam
Reklam

İl Genel Meclisi toplantısında konuşan Başkan Erdal Koçyiğit, milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'nun İçişleri Bakanlığında yürüttüğü çalışmalar sonucunda tesislerin Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredildiğini söyledi.

İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, tesislerin bundan sonra Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama oteli olarak hizmet vereceğini söyledi.

İl Genel Meclis Başkanı Koçyiğit ve Ulukışla İl Genel Meclis üyesi Ali Uğurlu, Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'na bu sorunu çözdüğü için teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: