Kavak'ta Açık Öğretim Lisesi Öğrencileri Bilgilendirildi

 Kavak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptıran öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Kavak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptıran öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halit Kamçı, kayıt yenileme, ders seçme, sınavlara hazırlık ve açık lise sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. Yaptıkları toplantılar ile öğrencilerin hata yapmasını önlemeye çalıştıklarını vurgulayan Kamçı, "Açık Öğretim Lisesi ya da başka bir lise arasında hiçbir fark yok. Asıl olan öğrencidir. Siz okumak istedikten sonra Açık Öğretim Lisesinde okuyabilirsiniz. Açık Öğretim Lisesinden mezun olarak kariyer sahibi olmuş birçokları var. Yeter ki siz okumak isteyiniz" dedi. Kavak'ta 40 öğrencinin yeni kayıt yaptırdığını söyleyen Kamçı, ilçede açık liseye kayıtlı öğrenci sayısının 420 olduğunu açıkladı. Toplantı, öğrenciler tarafından merak edilen soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz