Kavak'ta Aile Eğitimi Projesi'ne Katılan Veliler Sertifikalarını Aldı

Kavak'ta Aile Eğitimi Projesi kapsamında düzenlenen kursa katılan 12 veli, sertifikalarını Kaymakam Vekili Mehmet Erhan ile protokol üyelerinin elinden aldı.

Kavak'ta Aile Eğitimi Projesi kapsamında düzenlenen kursa katılan 12 veli, sertifikalarını Kaymakam Vekili Mehmet Erhan ile protokol üyelerinin elinden aldı.

Erhan, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, 7-19 yaş arasının en önemli yaş dilimi olduğunu belirtti.

Bu yaşlarda çocuklarla iletişim kurmanın çocukların iyi yerlere gelmesine vesile olacağına inandığını ifade eden Erhan, "Bu tür kursların amacı, aile içindeki iletişimin en iyi şekilde kurulmasını sağlamaktır. Hayatta en zor şeyin çocuk yetiştirmek olduğunu biliyoruz. Bu da büyük emek ister, çaba ister. Bu kursların devam etmesi için velilerin katılması gerekiyor. Sizler ilgi ve desteğinizi sürdürürseniz kurslar devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Kurs öğretmeni, Okul Psikolojik Danışmanı Canan Güven Kandemir ise kurs sayesinde velilerin bakış açılarının genişlediğine, anne-baba ve ergen ilişkisinin güçlendiğine işaret ederek, "Bundan hareketle çocuğun emin adımlarla, aile desteğini yanında hissederek yaşamını kaliteli bir şekilde sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Düzenlenen eğitimin kendilerine büyük katkı sağladığını ifade eden veliler ise aldıkları bilgi sayesinde çocukları ile iyi iletişim kurduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Vekili Mehmet Erhan ile protokol üyeleri tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Muhabir: Mustafa Günay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: