Kavak'ta "Mum Işığı, Aile Bağı" Adlı Oyun Sahnelendi

Kavak ilçesinde "Mum ışığı, Aile Bağı" adlı oyun sahnelendi.

Kavak ilçesinde "Mum ışığı, Aile Bağı" adlı oyun sahnelendi.

İzmir Efsane Sahnesi oyuncuları tarafından Belediye Düğün Salonu'nda oynanan 2 perdelik oyunu Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, kamu görevlileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar izledi.

Kavak Belediyesi'nin davetlisi olarak ilçeye gelen ekibin ücretsiz olarak sahnelediği oyun beğeni ile izlendi. Şehitlik ve gazilik konularının işlendiği oyun sırasında zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

Belediye Başkanı Ün, bu tür tiyatro oyunlarını zaman zaman getireceklerini söyleyerek, "Bu tür sanatsal oyunlar oynanmalı ve izlenmelidir. Biz de Kavak Belediyesi olarak bu tür sanatsal etkinlikleri elimizden geldiği kadar ilçemize getirip, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızla ücretsiz olarak buluşturmaya çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Günay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: