Kavak'ta Yıl Sonu Etkinliği

Samsun - Kavak Merkez Ortaokulu yıl sonu etkinliği düzenledi.<br> Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe, Kavak Kaymakam Vekili Bünyamin

Samsun - Kavak Merkez Ortaokulu yıl sonu etkinliği düzenledi.
Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe, Kavak Kaymakam Vekili Bünyamin Bilgin, daire amirleri, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı.
Rehber Öğretmeni Uğur İhtiyar tarafından organize edilen eğlencenin sunuculuğunu Rehber Öğretmeni Canan Güven Kandemir yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabri Hoşoğlu, yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin sosyal ilişkinin artmasına vesile olduğunu söyledi.
Hoşoğlu, "Düzenlenen bu tür etkinlikler, sosyal ilişkinin artmasına, pekişmesine vesile olmaktadır. Okullarımızın yapacağı etkinliklerde her zaman destekci olacağız." dedi.
Daha sonra öğrenciler, Müzik Öğretmeni Ezgi Soydaş yönetiminde kahramanlık ve sevda öykülerinin ele alındığı halk türkülerini koro ve solo olarak seslendirdi. Okul korosu, seyircilerden bol bol alkış aldı.
Kaymakam Vekili Bünyamin Bilgin, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: