Kavga ettiği eşini bıçakla öldürdü -Samsun'da bir kişi, kıskançlık nedeniyle kavgaettiği 16 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişi, kıskançlık nedeniyle kavga ettiği 16 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişi, kıskançlık nedeniyle kavga ettiği 16 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Çiftlik Mahallesi polis noktasının karşısında oturan Ahmet Candan (47) ile eşi 2 çocuk annesi Birsen Candan (44) arasında, kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Ahmet Candan, 16 yıllık eşi Birsen'i birçok yerinden bıçakladı.

Olay yerinde yaşamını yitiren Birsen Candan'ın cesedi, otopsi için Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Birsen candan'ın ilk otopsisinde, vücudunda 25 bıçak darbesine rastlandı.

Reklam
Reklam

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde teknisyen olduğu öğrenilen Ahmet Candan ise gözaltına alındı.

Candan'ın ilk ifadesinde, eşinin başka erkeklerle görüştüğünü tahmin ettiğini, kendisini aldattığı için kavga ettiklerini öne sürdüğü bildirildi. Ahmet Candan'ın, olay öncesi eve geldiğinde eşinin internette oyun sitesinde bir erkekle oyun oynadığını gördüğünü, tartıştığı eşinin kendisine "Sen erkek misin, sen delisin" şeklinde bağırdığını, bu nedenle sinirlendiğini savunduğu belirtildi.

Bu arada, kavga sırasında Ahmet Candan'ın kullandığı ekmek bıçağının birkaç darbe sonucu kırıldığı, Candan'ın başka bir bıçak daha alarak eşini bıçaklamayı sürdürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: