Kavgayı ayırmak isterken öldürüldü

Denizli'de bir kişi, kavgada tarafları ayırmak isterken öldürüldü. Dün (23 Ocak) akşam Atatürk Caddesi'nde Cevdet...

Denizli'de bir kişi, kavgada tarafları ayırmak isterken öldürüldü. Dün (23 Ocak) akşam Atatürk Caddesi'nde Cevdet K. ile birlikte yürüyen Erdem Erdoğan'a (26), yolun karşısından gelen O.Ş. bir anda saldırdı. Cevdet K. kaçarken Erdoğan, O.Ş.'yi sakinleştirmeye çalıştı. Aşırı alkollü olduğu öğrenilen O.Ş.'nin, Erdoğan'ı bıçaklayarak ağır yaraladığı idida edildi. Erdoğa yere yığılırken zanlı O.Ş. kaçtı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle gelen 112 Acil Sağlık görevlileri, ilk müdahaleyi cankurtaranda yaptı. Çok kan kaybeden Erdem Erdoğan, kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Bu arada olayın, çevrede bulunan işyerlerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alınan zanlı Ö.Ş.'nin, ifadesinde Cevdet K. ile alacak verecek meselesi yüzünden kavga ettiklerini, araya girmeye çalışan Erdoğan'ı bıçakladığını söylediği öğrenildi. Erdem Erdoğan'ın ise bir gasp olayından dolayı polise yakalanmamak için Burhan Arslan adına hazırlanmış bir kimlik taşıdığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz