Kavgayı Ayırmak İsteyen Polis Kendini Yaraladı

Fatih’te devriye görevi yaparken kavga eden iki grubu ayırmak için havaya ateş açmak isteyen polis,...

Fatih’te devriye görevi yaparken kavga eden iki grubu ayırmak için havaya ateş açmak isteyen polis, kendini ayağından yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray’da devriye görevi yapan polis ekibi kavga eden iki grubu birbirinden ayırmak istedi. Kavgayı sürdüren ve kendilerine de zarar veren grubun dağılmaması üzerine belindeki tabancasını çeken bir polis memuru, yaşanan arbede sırasında kendi tabancasından çıkan mermi ile ayağından yaralandı. Yaralı polis memuru, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan polis memurunun hayati bir tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Kavga eden grup içerisinde kendine zarar veren bir şahıs da aynı hastanede tedavi atına alındı.

Reklam
Reklam

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: