Kavşaklar Çiçeklerle Süsleniyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde kavşaklar çiçeklerle güzel görünüme kavuşturuluyor.Yaz aylarında Çerkezköy genelinde yürütülen çalışmalara ek olarak...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde kavşaklar çiçeklerle güzel görünüme kavuşturuluyor.

Yaz aylarında Çerkezköy genelinde yürütülen çalışmalara ek olarak kavşaklarda da çalışmalarını hızla sürdüren Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri son olarak Namık Kemal Bulvarı ile Fatih Caddesi kesişimindeki kavşağı çiçeklerle süslediler.

Her gün çok sayıda vatandaşın Namık Kemal Bulvarı Putzmeister Kavşağı'ndan geçtiğini ifade eden yetkililer, ''Vatandaşların bakımlı bir kavşak görmeleri amacıyla kavşağa mevsim çiçekleri, çalı türleri ve güllerden oluşan bir kombin oluşturduk'' dediler.

Reklam
Reklam

Yetkililer, çiçek ekiminin yanı sıra çeşitli peyzaj çalışmalarıyla oluşturulan kombinasyonun çalışmayı zenginleştirdiğini ifade ederek “Çalışma çeşitli peyzaj özellikleriyle desteklendi. Bu kapsamda alanda yapılan kiremit çalışmasıyla peyzaj görsellik zenginleştirildi'' değerlendirmesinde bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: