Kavuklar Otomotiv Türkiye’nin En Iyi Bayisi Seçildi

Nissan’ın 49 ülkede satış, performans ve müşteri memnuniyeti kategorilerinde yaptığı araştırmada gösterdiği performansla Türkiye birincisi...

Nissan’ın 49 ülkede satış, performans ve müşteri memnuniyeti kategorilerinde yaptığı araştırmada gösterdiği performansla Türkiye birincisi olan Kavuklar Otomotiv, Nissan bayileri arasında "En İyilerin En İyisi (Nissan Global Award)" ödülüne lâyık görüldü.

Malatya’da 1994 yılından bu yana faaliyet gösteren Kavuklar Otomotiv, 2000 yılında Nissan bayiliğiyle İzmir’de de otomotiv pazarına giriş yaptı. Faaliyete başladığı günden itibaren müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan Kavuklar Otomotiv, Japonya’nın ikinci büyük otomotiv şirketi Nissan tarafından her yıl birçok ülkede yapılan ve ülke çapında en iyi bayilerin ödüllendirildiği araştırmada, Türkiye’nin en iyi performans gösteren bayisi ödülüne sahip oldu.

Reklam
Reklam

Kavuklar Otomotiv, Nissan Motor Co.Ltd.'nin her yıl düzenlemiş olduğu ödül programı çerçevesinde, dünyadaki bayiler arasında satış performansı, satış ve satış sonrası operasyon kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle sağlıklı mali yapı kriterlerine göre Türkiye'de "En İyilerin En İyisi" ödülünü aldı. Türkiye genelindeki Nissan bayilerinin katıldığı ve Kıbrıs Cratos Premium Hotel’de düzenlenen ödül töreninde Nissan Türkiye Genel Müdürü Takahide Aibara’nın elinden ödülünü alan Kavuklar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, “Nissan Kavuklar olarak öncelikle bizi bu ödüle lâyık gören herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Yaptığımız işin her zaman en iyisini ve en doğrusunu yapmayı amaçlayarak çıktığımız yolda, böyle bir ödülü kazanmak bizim için gurur verici. Nissan kullanıcılarının güvenini boşa çıkarmayarak, sunduğumuz iyi hizmeti uzun yıllar boyunca istikrarlı bir şekilde devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

Törende ayrıca Nissan Motor Co.Ltd. CEO'su Carlos Ghosn, Kavuklar Otomotiv'e özel olarak gönderdiği görüntülü tebrik mesajında, gösterdiği üstün gayret ve ekip performansının Nissan Global Ödülü'nü kazanmasında büyük katkısı olduğunu belirterek, Mükemmeller Kulübü’nün seçkin bir üyesi olduğunun altını çizdi.

Reklam
Reklam

Nissan Kavuklar’ın bu ödülü kazanmasındaki en büyük etkenlerin başında iyi eğitilmiş kalifiye bir ekip ve kalitede her zaman daha iyisini hedefleyen şirket politikalarının olduğunu belirten Kavuklar Otomotiv Grup Başkanı Mehmet Kavuk ise, “Kavuklar Otomotiv olarak faaliyete başladığımız günden itibaren dedemizin nasihati olan, ‘İşinizi sevin. İşinizi ne kadar sever, ona ne kadar iyi bakarsanız o da sizi o kadar sever, size o kadar iyi bakar.’ sözlerini aklımızdan hiçbir zaman çıkarmadık. Yaptığımız işe sevgiyle bağlanarak, her zaman en iyisini yapmaya çalıştık. İşimize gösterdiğimiz emeğin böyle bir ödülle teşvik edilmesi bize büyük mutluluk verdi. Almış olduğumuz bu ödülü önümüzdeki dönemlerde yeni ödüllerle pekiştirmek amacıyla yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı sürekli devam ettireceğiz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: