Kavun-karpuz Satarak Okul Harçlığını Çıkarıyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 13 yaşındaki Erol Uçar, karpuz ve kavun satarak hem okul masraflarını çıkarıyor...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 13 yaşındaki Erol Uçar, karpuz ve kavun satarak hem okul masraflarını çıkarıyor hem de ailesine maddi açıdan yardım ediyor.

Siverek-Diyarbakır yolu üzerinde kurduğu tezgahta karpuz ve kavun satışı yapan Erol Uçar, okulların tatil olmasıyla birlikte çalıştığını belirterek, "Yaz aylarında okulumun tatile girmesi sebebiyle burada kavun ve karpuz satarak hem okul masraflarımı çıkarıyor, hem de aileme maddi olarak yardım ediyorum. Günlük 300 TL ile 400 TL arasında satış yapıyorum. Yaz aylarında karpuz sevildiği için ilerleyen günlerde satışların daha iyi olacağına inanıyorum. Ramazan ayının da etkisi olacaktır. Bu işi uzun süreden beri yapıyorum ama öncelikle okulumu bitirmeyi ve yüksek bir yere gelip halkım için hayırlı işler yapmayı arzuluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: