Kavun sergisinde çalışan çocuk trafik kazasında hayatını kaybetti

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, kavun sergisinde çalışan İ.A. (16) isimli çocuk, bir aracın çarpması sonucu hayatını...

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, kavun sergisinde çalışan İ.A. (16) isimli çocuk, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Bursa-Bandırma Karayolu 84’üncü kilometresinde, kaza ihbarını alan Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yerine vardıklarında bir kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan araştırmada, Bandırma’dan Karacabey istikametine seyir halindeki, sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir araç, yaya olarak yoldan geçmeye çalışan İ.A. isimli çocuğa çarptı. Yaşanan trafik kazasında olay mahalline 35 metre mesafede olan kavun sergisinde çalışan İ.A. olay yerinde hayatını kaybetti. Söz konusu araç ise kaçtı.
Cumhuriyet savcısının talimatıyla kaza mahallinde yapılan incelemede, mavi renkli sağ dikiz aynası bulunmuş olan araç ve sürücüsü şüpheli U.Ö. isimli şahıs, jandarmanın takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz