Kaya; “kaderimize Razı Olacağız”

Spor Toto 2. Lig 2. Grup’ta play off şansı bulunan Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Akif...

Spor Toto 2. Lig 2. Grup’ta play off şansı bulunan Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Akif Kaya, hafta sonunda sahalarında oynayacakları Çankırıspor maçına hazır olduklarını belirterek, “Önce kazanıp, daha sonra Hatayspor’un Tepeciksporla oynayacağı maçın skorunu bekleyeceğiz. Kaderimize razı olacağız” dedi.

Forvet Burhanettin dışında eksik oyuncuları bulunmadığına dikkat çeken Kaya, “Çok önemli ve ‘olmazsa olmaz’ niteliğinde bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Kesinlikle kazanmamız gerekn bir maç oynayacağız. Hakemin bitiş düdüğüne kadar bekleyeceğiz. Önce kazanıp, daha sonra Hatayspor’un Tepeciksporla oynayacağı maçın skorunu bekleyeceğiz. Biz kaderci insanlarız. Oluşacak skorlardan sonra kaderimize razı olacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: