Kayabaşı Kiptaş Konutları Aynı Sofrada Buluştu

Her Ramazan ayında binlerce mahalle sakinini, sokak iftarlarında bir araya getiren Başakşehir Belediyesi, bu sene...

Her Ramazan ayında binlerce mahalle sakinini, sokak iftarlarında bir araya getiren Başakşehir Belediyesi, bu sene de bereket sofralarını ilçe mahallelerine taşıyor.

Başakşehir’in 13 mahallesinde düzenlenecek iftar sofraları ilçe halkının kaynaşması, sosyal birlikteliğin güçlendirilmesinde önemli bir görev üstleniyor. Kayaşehir Kiptaş Konutlarında kurulan ilk iftar sofrasında yüzlerce bölge sakini aynı sofrada buluştu, Ramazan’ın bereketini paylaştı. Kayabaşı’nda kurulan sofralara ev sahibi olarak Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve başkan yardımcıları katıldı.

Reklam
Reklam

Başakşehir’de 13 mahallede Ramazan ayı boyunca 20 iftar sofrası hazırlanacak. Başakşehir’deki 2. iftar sofrası ise bu akşam, Altınşehir Orkun Konutlarında kurulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: