Kayakta il birincileri belli oldu

Kayseri Kayak İl Birinciliği yarışları 185 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Yarışma sonucunda il birincilerinin yanı sıra...

Kayseri Kayak İl Birinciliği yarışları 185 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Yarışma sonucunda il birincilerinin yanı sıra Kayseri Bölge Takımı oluşturuldu.
Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, yaptığı açıklamada, “Kayak sporu gün geçtikçe önem kazanmakta. Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden olan Erciyes Kayak Merkezinde İl birinciliği faaliyetini gerçekleştirdik. Yapılan bu faaliyetimize 185 sporcu katıldı. Çok keyifli geçen yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcularımız ilimiz bölge takımını oluşturdu. Biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spora katkı sağlamaya ve en iyi şekilde destek olamaya devam edeceğiz." dedi.
Alp disiplininde, büyük erkeklerde Şükrü Usta birinci, Mustafa Sazak ikinci ve Selim Poyraz üçüncü oldu. Büyük bayanlarda Kevser Yıldırım birinci, Gülşah Fırın ikinci ve Yasemin Karakulak üçüncülüğü elde etti.
Genç erkeklerde Mert Değirmenci birinci, Mustafa İnci ikinci ve Ali Furkan Şaş üçüncü oldu. Genç bayanlarda Begusü Çemrek birinci, Fevziye Pınar ikincilik ve Hatice Koca üçüncülük başarısını elde etti.
Snowboard yarışlarında büyük erkeklerde Fatip Aşçı birinci, Seyit Karçiçeği ikinci, Ahmet Aras üçüncü oldu. Büyük bayanlarda Safiye Çalapkorur birincilik, Canset Bulut ikincilik, Yıldız Bildik üçüncülük elde etti. Genç erkeklerde birinci Mücahit Demir, ikinci Yavuz Küçük ve üçüncü Şükrü Taşdan, genç bayanlarda birinci Behice Dönmez, ikinci Cemile Akdemir oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz