Kayaların Düşme Korkusu Ve Pis Suyun Kokusundan Evlerinde Oturamıyorlar

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Saha Mahallesi'nde ikamet eden Karataş ailesi, evlerine sızan ve nereden geldiği belli...

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Saha Mahallesi'nde ikamet eden Karataş ailesi, evlerine sızan ve nereden geldiği belli olmayan pis su ve evin üst tarafında bulunan kayalardan dolayı evlerinde oturamayacak duruma geldiğini ifade ettiler.

Yaklaşık 3 yıldır bu şikâyetlerini yetkililere ilettiğini belirten Halil Karataş, “Evin üst tarafında bulunan kaya ve taşlar tehlike saçıyor. Her an üzerimize düşecek korkusu ile bu evde yaşamaya çalışıyoruz. Evimde artık oturamıyorum. Yardım edin." dedi. Karataş’ın annesi Fatma Karataş, "Benim çocuklarım zaten Çukurova bölgesine gidip ırgatlık yaparak geçimlerini sağlamaya çalışıyorlar. Yani geçimimizi çok zor şartlarda sağlayama çalışıyoruz. Onlar çalışmaya gittiklerinde, ben devamlı bu evde kalıyorum. Fakat artık eve akan bu pis su ve suyun kokusundan evimde oturamayacak duruma geldim. Evde bulunan 1,5 yaşındaki bebeğin ise bu pis kokudan dolayı hastalandığını söyledi. Yetkililerden bir an önce bu probleme çözüm bulmalarını istiyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: