Kayapınar Belediyesi'nin 1. Bahar Tenis Turnuvası Başladı

Kayapınar Belediyesi tarafından organize edilen 1. Bahar Tenis Turnuvası, 108 sporcunun katılımı ile başladı.

Kayapınar Belediyesi tarafından organize edilen 1. Bahar Tenis Turnuvası, 108 sporcunun katılımı ile başladı.

On gün sürecek olan ve 108 sporcunun mücadele edeceği turnuvanın açılışını etkinlik komitesi adına Hakkı Fırat yaptı. Fırat konuşmasında, ülkemizde spor alanında eksikler olduğunu belirterek, "Belediyelerimizin spor etkinlikleri spor alanındaki eksiklikleri gideriyor. Güncel spor etkinlikleri yanında böyle bireysel sporla uğraşanlara olanak sağlanması memnuniyet verici" şeklinde konuştu.

YENİ SPOR TESİSİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Reklam
Reklam

Başkan Vekili Mahmut Dağ, yeni spor tesisinin halka sunacağı spor imkanlarıyla bölgenin en büyük spor tesisi olacağı müjdesini vererek, "Belediye olarak genel hizmetlerin yanında sportif, eğitsel ve kültürel etkinlik ve çalışmaları birlikte yapıyoruz. Her yıl geleneksel hale gelen altı çok katılımlı turnuva düzenliyoruz. Bu turnuvalarımıza binlerce çocuğumuz ve genç arkadaşımızın katılımını göstermekteyiz. Diyarbakır'da halka açık yalnızca bir tenis kordu bulunmakta. Buradan bu spora ve diğer spor dallarına gönül verenlere güzel bir haber vermek istiyorum. Belediye olarak yapımına başladığımız yeni spor tesisinde iki adet tenis kordu bulunmakta. Birçok sporun yapılabileceği alanlarda mevcut olacak. Bu tesisimiz gelecek yılın bu zamanlarında halkımızın hizmetine girecektir. Bu turnuvanın ikincisini yeni spor tesisimizde yapacağız. Büyüklük ve sunacağı spor olanaklarıyla bölgenin en büyük spor tesis olacaktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: