Kaybeden, Kazanan Başkanı Ziyaret Etti

DENİZLİ (AA) - 30 Mart yerel seçimlerinde Acıpayam'da belediye başkanlığı için yarışan CHP'li aday İlhan Özcan, kazanan rakibi AK Partili Hulusi Şevkan'ı belediyede ziyaret etti.

DENİZLİ - 30 Mart yerel seçimlerinde Acıpayam'da belediye başkanlığı için yarışan CHP'li aday İlhan Özcan, kazanan rakibi AK Partili Hulusi Şevkan'ı belediyede ziyaret etti. İlhan Özcan, eşi Melek Özcan, CHP ilçe yönetimi Acıpayam Belediyesi'ne giderek, seçilen başkan Şevkan'ı ve meclis üyelerine ziyaret etti, görevinde başarılar diledi. Belediye Başkanı Şevkan, İlhan Özcan'ın daha önce beraber çalıştığı bir büyüğü, ağabeyi olduğunu ifade etti. Acıpayamlıların başkanlık görevine kendisine verdiğini kaydeden Şevkan, "Acıpayam sevdamızda herkesle beraber hareket edeceğiz, kardeşlikle yaşayacağız. Belediye meclisinizde parti ayrımı yapmadan 25 üyemiz var diyorum. Belediyeyi beraber yöneteceğiz. İlhan Özcan ağabeyim ve CHP yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi. İlçenin menfaatleri doğrultusunda her türlü desteğe hazır olduğunu belirten Özcan da, halkın yetkiyi Şevkan'a verdiğini, bu kararı saygıyla karşıladıklarını belirtti. Özcan, "Yaşanılabilir bir Acıpayam için başkanımıza çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: