Kaybolan aşçıdan 5 gündür haber alınamıyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan Ramazan Topçu (30)’dan 5 gündür haber alınamıyor. Jandarma ve polise giden...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan Ramazan Topçu (30)’dan 5 gündür haber alınamıyor. Jandarma ve polise giden Topçu’nun yakınları görgü tanıklarından kendilerine yardım etmelerini istiyor.
Karayolları Müdürlüğü Fethiye İşletmesi'nde aşçı olarak görev yapan Ramazan Topçu, pazartesi günü işe gitmek üzere evinden çıktı. Zincirli Kavak Mahallesi’ndeki evinden çıkan Topçu’dan o günden bu yana haber alınamıyor. 2 çocuk babası olan Topçu’nun hayatından endişe eden yakınları, durumu polise ve jandarmaya bildirdi.
Ramazan Topçu’nun en son Fethiye'nin Karamuar bölgesinde yol kenarında beklerken görüldüğünü anlatan baba İsmet Topçu, oğlunun hayatından endişe ettiğini söyledi.
Oğlunun kaybolduğu gün işyerine de gitmediğini öğrendiklerini ifade eden baba Topçu, “Akşam eve dönmeyince durumu polise haber verdik. 5 gündür oğlumdan haber alamıyoruz. En son Zincirlikavak mevkiinde yol kenarında beklerken görülmüş. Oğlumu gören veya tanıyanların bize yardım etmelerini istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz