Kaybolan Çocuklarından 4 Yıldır Haber Alamıyorlar

Muş'un Bulanık ilçesinde kaybolan 11 yaşındaki çocuklarından 4 yıldır haber alamayan aile, çocuklarının bulunacağı günü bekliyor.

Muş'un Bulanık ilçesinde kaybolan 11 yaşındaki çocuklarından 4 yıldır haber alamayan aile, çocuklarının bulunacağı günü bekliyor.

Bulanık ilçesinde yaşayan ve 29 Mayıs 2009'da Bahçelievler Mahallesi'nde arkadaşlarıyla gezintiye çıktıktan sonra kaybolan Nurullah Daşkın'ın ailesi, 4 yıldır çocuklarının yolunu gözlüyor.

Jandarma ve polis ekiplerince süren arama çalışmalarına rağmen halen bulunamadığını belirten baba Mehmet Daşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuğunun bulunması için çalmadık kapı bırakmadıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

"ABD'li Sarai Sierra'nın bulunması konusunda gösterilen ilginin, çocuğum için de gösterilmesini istiyorum" diyen Baba Daşkın, kapsamlı bir çalışma yapılması durumunda çocuğunun kısa sürede bulunacağını savundu.

Anne Kibar Daşkın ise çocuğunun bulunacağı günü heyecanla beklediğini vurgulayarak, "Günlerim ağlamakla geçiyor. Aradan 4 yıl geçti ve umudumuzu yitirdik. Yetkililerden yardım istiyorum. Çocuğumun kaçırıldığını düşünüyorum" dedi.

Her gece oğlu Nurullah'ın elbiselerini öptükten sonra uyuduğunu bildiren Daşkın, çocuğunun bir an önce bulmasını istedi.

Muhabir: Mehmet Fideyil Temel / Şener Toktaş / Berin Arslan Çetin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: