Kaybolan Kız Çocuğu Ailesine Teslim Edildi

GAZİANTEP (AA) - İslahiye ilçesinde Kurban Bayramı alışverişi için ailesiyle geldiği pazarda kaybolan küçük kız çocuğu, ailesine teslim edildi.

İslahiye ilçesinde Kurban Bayramı alışverişi için ailesiyle geldiği pazarda kaybolan küçük kız çocuğu, ailesine teslim edildi. Alınan bilgiye göre, Sebze Pazarında vatandaşlar, rastladıkları 7 yaşındaki İlayda F'nin ailesini kaybettiğini öğrenmesi üzerine polise başvurdu. Polis, Dervişiye Camisi önünde teslim aldığı küçük kızı polis merkezine getirdi. Polis, hakkında herhangi bir kayıp başvurusu bulunmayan kızın ailesinin bulunması için belediye hopörlerinden anons yaptırdı. Anonsun ardından da polise herhangi bir başvuru olmayınca bu kez polis, küçük kızın anne, baba ismini öğrenerek güvenlik soruşturması yaptı. Aile bilgilerini belirleyen polis, yaklaşık bir saat sonra küçük kızın annesi Özlem F'ye telefonla ulaşarak küçük kızının polis merkezinde olduğunu bildirdi. Polis merkezine gelen anne Firik ve yakınları ile küçük İlayda birbirlerine sarıldı, anne ve kızı gözyaşlarını tutamadı. Özlem F ve yakınlarının Hatay'ın Hassa ilçesinden Kurban Bayramı alışverişi için İslahiye'ye geldikleri öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: