Kaybolan Kızına Kavuşan Kuveytli Babadan Şükür Secdesi

Kuveyt'ten ailesiyle birlikte tatile gelen 7 yaşındaki kız, Ulucami ziyareti sırasında kayboldu. Aile büyük panik...

Kuveyt'ten ailesiyle birlikte tatile gelen 7 yaşındaki kız, Ulucami ziyareti sırasında kayboldu. Aile büyük panik yaşarken, duyarlı bir vatandaşın yardımı ile küçük çocuk kısa sürede bulundu. Kızına kavuşan baba, yere diz çökerek şükür secdesi yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'ya kısa bir süre önce tatil için gelen Kuveytli aile, çocukları ile birlikte tarihi Ulucami'yi ziyaret etti. Caminin avlusunda bulunan sergileri gezerlerken ailenin en küçüğü Rezan bir anda ortadan kayboldu. Baba Salah ve ailenin diğer fertleri caminin etrafında 7 yaşındaki Rezan'ı aramaya başladı. Polis ekipleri de seferber olurken, Kapalı Çarşı ve Atatürk Caddesi boyunca aramalar sürdürüldü.

Reklam
Reklam

Diğer yandan küçük kız ise ailesini kaybetmenin korkusu ile ağlayarak etrafta dolaşmaya başladı. Bu sırada Arapça bilen bir vatandaş, kaybolduğunu anladığı küçük çocuğu polis merkezine götürdü. Aile haberi alınca hemen karakola gelirken, kavuşma anında gözyaşlarına hakim olamayan babanın yere diz çökerek şükür secdesi yapması dikkat çekti. Polis ekiplerine ve kızlarını bulan kişiye teşekkür eden aile, mutlu bir şekilde polis merkezinden ayrıldı.

Ağlarken gördüğü Rezan'a yardım eden M.Ş. ise, "Polis ekiplerine haber verdim. Ailenin de polis ekiplerine haber vermesi ile birlikte kısa sürede kavuştular. Ben görevimi yerine getirdim" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: