Kaybolan Taksicinin Ormanda Cesedi Bulundu

Selda Hatun TAN/DERİNCE İzmit Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan bir taksi durağında çalışan Halil Güney'den dün geceden itibaren haber alamayan arkadaşları polise başvurdu.

Selda Hatun TAN/DERİNCE İzmit Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan bir taksi durağında çalışan Halil Güney'den dün geceden itibaren haber alamayan arkadaşları polise başvurdu. Polis, mobese kameralarını inceleyerek taksinin Derince Yeniket Mahallesi istikametine gittiğini belirledi. Taksicinin telefonundan alınan sinyallerden de en son bu bölgeye gittiği tespit edildi. Polis, taksiciler ve bölgede bulunan vatandaşlar ormanlık alanda aramaya çıktı. Yörükler mevkiinde yapılan aramada ağaçların arasında taksicinin cesedi bulundu. Taksicinin tüfekle ateş edilerek öldürüldüğü tespit edildi. Polis, bölgenin jandarmaya ait olması nedeniyle jandarmaya haber verdi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.
Taksicinin öldüğünü gören arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Taksicinin öldürülmesinin ardından 41 T 0117 plakalı araçla olay yerinden kaçan kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. 10 yıldır taksicilik yapan, 3 çocuk babası Halil Güney'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: